Dagligdagen

Dagligdagen

Opholdsstedet Løven er de unges hjem, og derfor bestræber vi os på at skabe så hjemlige og familiære rammer, som overhovedet muligt. 

Der er altid personale til stede i begge afdelinger og vi vil meget gerne tilbringe tid sammen med dig. 

På Løven er vi en “familie” og derfor holder vi sammen, passer på hinanden og taler fortroligt om både det som er godt og de ting som kan være svært. 

Når du flytter ind på Løven vil du få tildelt en primærpædagog, som vil være den person der hjælper dig med forskellige praktiske dagligdagsting og andet. 

Du vil få udleveret vores husregler og vores dagstruktur, som er et skema over hvad tid vi står op, og hvornår vi spiser, m.m. 

Sammen med din primærpædagog udarbejder i et individuelt ugeskema for på den måde at hjælpe dig med at få et overblik over, hvad du skal hver dag. Alle har forskellige behov og gøremål og derfor har alle vores unge forskellige ugeplaner. 

Alle Løvens unge deltager ansvarligt i alle de daglige praktiske gøremål som er knyttet til et “hjem” fx. indkøb, madlavning, rengøring, vask mv. 

Aftensmåltidet er det tidspunkt hvor alle i afdelingen samles og spiser sammen. Alle unge har hver én ugentlig maddag, hvor de sammen med deres primærpædagog, laver aftensmad til hele afdelingen. 

Vi har fastlagte husmøder med de unge i hver afdeling en gang om måneden. Her drøftes hvad der røre sig i afdelingen og i huset, aktivitetsplan lægges indenfor fastsat budget, madplan udarbejdes, mv. 

På husmøderne får du mulighed for at udtrykke dig og ytre din mening i et fællesskab, at lytte og samarbejde, samt at tage ansvar for beslutninger som er truffet i fællesskab, osv.

 

 

 

Du vil bliver tilknyttet et skoletilbud, få hjælp til at vælge en fritidsaktivitet hvis du ønsker det, og/eller hjælp til at udarbejde en jobansøgning hvis et fritidsjob skulle have interesse. 

 

 

 

Vi er her for dig og vi vil gøre det bedste vi kan, for at hjælpe dig henimod netop det du drømmer om.