Aktiviteter

Aktiviteter

I hverdagene tilbydes der løbende forskellige aktiviteter. Det kan eksempelvis være at vi går en tur ned til vandet, køre ud og handler, bager en kage, laver hjemmebio, spiller brætspil eller noget helt andet. Det er afdelingens unge og dagens personale som sammen finder frem til, hvad eftermiddags eller aftentimerne skal gå med. 

Hver lørdag er aktivitetsdag. På husmøderne kan du være med til at beslutte hvor turen går hen. Det kan f.eks. være at besøge et museum, tage i biografen, shoppetur, køre go-cart, bowling, fodboldturnering, en tur i tivoli, eller noget helt andet. Efter lørdagsaktiviteten bestilles der med udefra. 

Vi har fastlagte husmøder en gang om måneden. De unge, og personalet deltager på mødet, som foregår ved spisebordet.  Her drøftes hvad der rør sig i afdelingen og i huset, der laves en aktivitetsplan for lørdagene, madplanen udarbejdes, mv. 
På husmøderne får du mulighed for at udtrykke dig og ytre din mening i et fællesskab, at lytte og samarbejde, samt at tage ansvar for beslutninger som er truffet i fællesskab. 

Vi fejre alle de klassiske traditioner sammen. Eksempelvis jul, nytår, eid, ramadan, fødselsdag, påske, skt. hans og lignende. 
Derudover har vi også egne traditioner såsom den årlige sommerfest, modtagelsen af nye unge, m.fl. 

I ferien starter vi altid dagen med at spise morgenmad sammen. 
I sommerferien tager på udenlandsrejse eller i sommerhus. Det er op til de unge i afdelingen, at nå til enighed om, hvor turen går hen. 
Herudover tilbydes der aktiviteter, som de unge har medindflydelse på.